Karta som med röd fyrkant ramar in Mälarsjukhuset, Eskilstuna, Slånbärsvägen, Fröslunda, Malmagatan, Flen, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Mälarsjukhuset, Eskilstuna, Slånbärsvägen, Fröslunda, Malmagatan, Flen, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 27 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Tisdag 14 juli:

21:51 Polis kallades till Mälarsjukhuset i Eskilstuna med anledning av att en man i 25-årsåldern kommit in till sjukhuset med sårskador. Brottsplatsen visade sig vara på Slånbärsvägen i Fröslunda. En hundpatrull har varit på platsen och vissa fynd har säkrats. En anmälan om grov misshandel har upprättats.

Onsdag 15 juli:

00:52 Polis, räddningstjänst och ambulans kallades till Malmagatan i Flen med anledning av en brand i ett flerfamiljshus. En man i 65-årsåldern räddades ur byggnaden och fick hjälp av ambulans på plats. Vid 02:20-tiden var branden under kontroll. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet har upprättats. En brottsplatsundersökning kommer att genomföras.

Mest läst av andra