Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Tunavallen, Eskilstuna, Djurgårdsskolan, Strängnäs, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Tunavallen, Eskilstuna, Djurgårdsskolan, Strängnäs, Södermanlands län

07.00 Polisen har under natten hanterat 44 ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22.42 Polis larmades med anledning av ett rån mot en person i området Tunavallen, Eskilstuna. Personen, en man i 25-årsåldern, hade blivit hotad med ett tillhygge och rånad på sina telefoner av en för honom okänd person. Polisen har upprättat en anmälan gällande grovt rån. Polisen har ingen misstänkt för brottet.

23.16 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand vid Djurgårdsskolan, Eskilstuna. Det var en mindre brand på en bänk intill en byggnad. Räddningstjänsten släckte branden och polisen har upprättat en anmälan om ringa skadegörelse.

06.02 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i en lada i Maritorp, Strängnäs. Enligt larmet brann det med öppna lågor från ladan. Räddningstjänst, polis och ambulans beordrades till platsen. När räddningstjänst kom till platsen var ladan, som bland annat innehöll en värmepanna, övertänd. Det finns ingen misstanke om brott bakom branden.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra