Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

Södermanland, Eskilstuna, Fröslunda, Södermanlands län

07.00 Polisen har under natten hanterat 76 ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Sju personer har omhändertagits på grund av berusning och fyra personer medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

23.31 Polisen stoppade ett fordon för kontroll i området Norr, Eskilstuna. Vid kontrollen fattade polisen misstankar om att föraren, en man i 20-årsåldern, var påverkad och han togs med för provtagning. Mannen är misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. Polisen har omhändertagit mannens körkort samt bilnycklar.

00.02 Polis larmades med anledning av ett rån mot en person i området Fröslunda, Eskilstuna. Enligt larmet skulle tre maskerade personer ha hotat och rånat en person på sina tillhörigheter och därefter lämnat platsen till fots. Flera polispatruller beordrades till platsen, bland annat hundpatrull. Ingen misstänkt person har ännu hittats. Polisen utreder händelsen som rån.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra