Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Gnesta, Gredbyvägen, Eskilstuna, Seglarvägen, Strängnäs, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan:

22.07 Polisen larmades till en bostad i Gnesta, med anledning av ett bråk. En mamma hade slagit sitt tonåriga barn. Mamman greps av polis misstänkt för misshandel. Kvinnan är nu anhållen.

22.43 Polispatrull skulle stoppa och kontrollera en mopedist på Gredbyvägen i Eskilstuna men föraren försökte att undvika kontrollen och åkte från platsen. I samband med detta försökte föraren att köra på en polis. Föraren, en man i 25-årsåldern, greps. Han är misstänkt för försök till misshandel, grov olovlig körning samt drograttfylleri. Mopeden togs i beslag.

03.12 Polisen beordrades till Seglarvägen norr om Strängnäs med anledning av ett sabotagelarm från en båt. På plats var flera motorer isärskruvade och en del verktyg fanns på platsen. Ett fordon som lämnade adressen stoppades och kontrollerades. I bilen fanns båtmoroter och andra båtdelar. En man, som är i 45-årsåldern, greps misstänkt för båtmotorstöld.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra