Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Karl Hovbergsgatan, Eskilstuna, Trosa, Södermanlands län


Under natten mot söndagen har polisens regionledningscentral hanterat 46 ärenden som rör Södermanlands län. Fem personer har gripits, se nedan. Elva personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av droger.

00:29 SOS larmade räddningstjänst och polis till Karl Hovbergsgatan i Eskilstuna med anledning av brand i ett soprum. Räddningstjänsten släckte branden. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Det finns ingen misstänkt.

-

01:25 Polisen larmades till en krog i Trosa med anledning av en misshandel. Flera personer ska ha varit inblandade i en misshandel mot två män. Gärningspersonerna lämnade i en bil. En polispatrull fick syn på aktuell bil precis utanför Trosa. Samtliga personer i bilen greps misstänkta för grov misshandel. Samtliga gripna är i 20- till 25-årsåldern. En av de skadade blödde från huvudet och hade tappat medvetet till och från. Han fördes till sjukhus med ambulans. Målsägandena är i 40- och 45-årsåldern.

Under morgonen har en av de gripna anhållits för grov misshandel. De andra fyra är fortfarande gripna.

UPPDATERING:
13:20 Samtliga fem misstänkta har under förmiddagen anhållits av åklagare misstänkta för misshandel. Polisen misstänker att de fem misstänkta har utfört misshandeln i samråd och samförstånd. Polisen kommer nu att utreda var och ens delaktighet i misshandeln. Eventuella frågor om ärendet hänvisas nu till åklagare som är förundersökningsledare. 

 
-

01:37 SOS larmade räddningstjänst och polis larmades till en bostad på Karl Hovbergsgatan i Eskilstuna med anledning av en mindre brand på en balkong. Det hade uppstått en mindre brand i en blomkruka. Branden släcktes snabbt och det finns ingen misstanke om brott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra