Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Torshälla, Eskilstuna, Årby, Fristadsgatan, Katrineholm, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 80 ärenden mellan klockan 22 och 07. De händelser som sticker ut redovisas nedan:

22.12 Polisen larmades till området Torshälla, Eskilstuna, då en kvinna hade tagit sig in i en bostad utan lov. I samband med detta ska kvinna ha hållit i ett tillhygge. Kvinnan hade sedan lämnat bostaden. När polispatrull kom till området påträffades kvinnan i ett soprum. Kvinnan, som är i 60-årsåldern, misstänks för hemfridsbrott samt olaga hot. Hon fick följa med för tillnyktring. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen.

00.36 Polisen fick samtal om att en man hade blivit bestulen på sin bil. Detta skulle ha inträffat i Årby, Eskilstuna. Mannen skulle gå till sin bil som stod parkerad i närheten av en bensinstation på Fristadsgatan när han blev konfronterad av tre maskerade män. De tre maskerade männen kunde via hot komma över mannens bilnyckel och sedan åkte de tre männen från platsen i bilen. Polisen upprättade en anmälan om grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel.

01.42 Polisen fick samtal om att en man skulle ha blivit misshandlad på en restaurang i centrala Katrineholm. En okänd gärningsperson hade misshandlat en man, som är i 50-årsåldern. Mannen fördes till sjukhus med ambulans. Enligt initiala uppgifter var mannen inte allvarligt skadad. Polisen kommer att upprätta en anmälan om misshandel.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra