Karta som med röd fyrkant ramar in Åkers Styckebruk, Äsköping, Kyrkogatan, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Åkers Styckebruk, Äsköping, Kyrkogatan, Eskilstuna, Södermanlands län

Under natten mot fredagen har polisens regionledningscentral hanterat 32 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Nedan följer ett urval av de händelser som polisen har hanterat.

-

22:02 Polisen larmades till Åkers Styckebruk. Flera inringare sa att det hade hörts höga smällar i samband med att personer bråkade med varandra utomhus. Polisen kontrollerade en man och en kvinna. Mannen ska ha bråkat med flera personer som hade lämnat platsen. Varken mannen eller kvinnan var skadade och det syntes ingen åverkan på något. Mannen, som är i 25-årsåldern, omhändertogs för fylleri och fick sova några timmar i polisens arrest. Det finns ingen misstanke om brott.

-

02:50 En polispatrull stannade och kontrollerade en personbil och dess förare på riksväg 56 vid Äsköping. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika. Han fick följa med för provtagning och misstänks för rattfylleri under påverkan av droger.

-

04:02 Polisen larmades till en restaurang på Kyrkogatan i Eskilstuna efter att ett vaktbolag hade fått ett inbrottslarm därifrån. När polisen kom till platsen upptäcktes att någon hade brutit sig in i restaurangen men hunnit lämna platsen. Polisen har dokumenterat platsen och upprättat en anmälan om stöld genom inbrott. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

-

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra