Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Åsa Willsund.

Gnesta, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 40 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

02:55 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på riksväg 57 i Dansut, Gnesta, uppstod misstanke om drograttfylleri, grov olovlig körning och narkotikabrott för eget bruk mot föraren. Mannen i 60-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör. Passageraren i bilen, en kvinna i 65-årsåldern, blev misstänkt för ringa narkotikabrott för eget bruk samt innehav.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra