Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser.

Mariefred, Strängnäs, Nyköping, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 67 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Fem personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

23.28 Polis och ambulans larmades till en hemmafest i en bostad i Mariefred, Strängnäs, med anledning av en misshandel. När polispatrull kom till platsen visade det sig att tre kvinnor, alla i 20-årsåldern, blivit misshandlade. En av kvinnorna kontrollerades av ambulans men ingen av dem behövde följa med till sjukhus för vidare kontroll. Två män, också i 20-årsåldern, är misstänkta för misshandel och ofredande. Ingen är i nuläget frihetsberövad.

01:11 Polis beordrades till en hamburgerrestaurang i Nyköping med anledning av att en ordningsvakt larmat om att det varit stökigt. När polispatrull kom till platsen hade det lugnat ner sig. Vid en kontroll visade det sig att en dörr fått skador så en anmälan om skadegörelse kommer upprättas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra