Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Oxelösund, Rådmansgatan, Eskilstuna, Kjulavägen, Södermanlands län

Sedan 22:00 igår kväll har polisens regionledningscentral hanterat 80 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Nio personer har omhändertagits för olika anledningar, som fylleri, påverkan av narkotika eller där polisen har genomfört handräckning.

23:49 En polispatrull stannade och kontrollerade en personbil och dess förare i Oxelösund. Föraren, en man i 30-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument för alkoholpåverkan och fördes till polisstationen för provtagning. Mannen visade sig ha en promillehalt på 1.32 och misstänkt för grovt rattfylleri. Han saknade även körkort och misstänks också för olovlig körning.

-

03:36 SOS larmade räddningstjänst och polis till Rådmansgatan i Eskilstuna med anledning av en brand i en parkerad bil. Räddningstjänsten släkte branden.  Ingen person befann sig i bilen. På plats syntes ingen naturlig orsak till branden och polisen misstänker att den är anlagd. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.


-

04:38 Polis larmades till ett byggföretag på Kjulavägen i Eskilstuna efter att ett inbrottslarm hade utlösts. Polisen var snabbt på plats men ingen gärningsperson fanns kvar. Det fanns brytmärken på en dörr och någon verkar ha försökt ta sig in i butiken men inte lyckats. En anmälan om försök till stöld genom inbrott är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra