Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Ulvhäll, Strängnäs, Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Ulvhäll, Strängnäs, Nyköping, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 25 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:57 Polisen larmades om ett bråk i ett flerfamiljshus i Ulvhäll, Strängnäs. En granne hade hört höga skrik från en lägenhet och larmade då polisen. Polisen åkte till platsen för att utreda händelsen och det visade sig att det aldrig rörde sig om något bråk. Personerna i lägenheten hade tittat på sport på tv vilket gjort att de personerna blivit högljudda. Polisen lämnade lägenheten utan åtgärd.

00:30 Polisen larmades till en blomsterhandel i Nyköping med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Väktare och polis åkte till platsen, men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. Någon, eller några, hade brutit upp en dörr och tillgripit gods. Vad som har tillgripits är oklart. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades. En brottsplatsundersökning genomfördes. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra