Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Domaregatan, Eskilstuna, Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Domaregatan, Eskilstuna, Nyköping, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 95 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:35 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Domaregatan i Eskilstuna med anledning av en brand. En bil, som stod på en parkering, brann. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

02:04 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Koppartorpsvägen i Nyköping med anledning av en brand. En bil brann. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. En anmälan gällande skadegörelse genom brand kommer att skrivas.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller samt ärenden som rör psykisk ohälsa.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra