Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Trosa, Tystberga, Nyköping, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Björn Öberg. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

02:37 Polisen larmades till en butik på Busstorget i Trosa med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Väktare och polis åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsman påträffades. Någon eller några hade försökt att bryta sig in i butiken utan att lyckas. Minst en ruta till butiken ska vara krossad. En anmälan om försök till stöld genom inbrott upprättades. Det finns ingen misstänkt för brottet.

04:32 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades om en brand på E4, Tystberga, Nyköping. Det var en personbil som stod i en parkeringsficka som brann. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra