Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

Södermanland, Flen, Eskilstuna, Södermanlands län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har gripits misstänkt för brott (se nedan). Två personer har omhändertagits på grund av berusning och fyra personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

22.38 Polis larmades till en adress i Flen med anledning av ett bråk i en bostad. Enligt inringaren var det bråk mellan en man och en kvinna och det skulle finnas barn i bostaden. Flera polispatruller beordrades till platsen och en anmälan om misshandel upprättades mot mannen.

23.14 Polis larmades till en adress på Norr, Eskilstuna, med anledning av ett bråk i en trappuppgång. Enligt larmet skulle en man och en kvinna bråka med varandra. Polis beordrades till platsen. Mannen och kvinnan, i 50- respektive 55-årsåldern, omhändertogs av polis på grund av berusning. Båda belades med handfängsel under ingripandet. Båda misstänks för ringa narkotikabrott samt våldsamt motstånd, mannen misstänks även för hot mot tjänsteman och ofredande.

03.02 Polis larmades till en adress i området Råbergstorp, Eskilstuna, med anledning av att två personer setts bete sig misstänkt på en bilparkering. Polis beordrades till platsen för en kontroll. När polis kom fram påträffades två män på platsen och patrullen utförde husrannsakan i bilen de båda männen färdats i. Vid husrannsakan hittades brottsverktyg och de båda männen greps misstänkta för försök till stöld. De båda männen fördes till polisstationen för vidare utredningsåtgärder.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra