Karta som med röd fyrkant ramar in Eskilstuna, Västerleden, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser.

Eskilstuna, Västerleden, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Södermanlands län. Två personer har gripits (se nedan). Elva personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

01:28 Polis larmades till en camping utanför Eskilstuna med anledning av att en misshandel skett. Väl på plats visade det sig att målsägande, en man i 35-årsåldern, blivit misshandlad. Han fick därför följa med ambulans till sjukhus. Kort efteråt greps en kvinna i 25-årsåldern, hon är i nuläget misstänkt för grov misshandel. På grund av berusningsgraden på både målsägande och misstänkt har inga förhör genomförts.

02:17 Polis beordrades till centrala Eskilstuna med anledning av bråk och skrik från en lägenhet. Väl på plats greps en man i 60-årsåldern misstänkt för misshandel. Målsägande, en kvinna i 45-årsåldern, ska inte ha behövt ambulansvård för sina skador. På grund av berusningsgraden har inga förhör genomförts med den misstänkte.

03:22 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Västerleden i Eskilstuna uppstod misstanke om drograttfylleri, olovlig körning och ringa narkotikabrott för eget bruk mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, viltolyckor utan personskador, trafikbrott, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra