Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Lagmansgatan, Råbergstorp, Fristadstorget, Valhalla, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Johnny Gustavsson och Monica Bergström. Vi finns på plats till 15:00.

Södermanland, Lagmansgatan, Råbergstorp, Fristadstorget, Valhalla, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 45-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen har gripits.

Inbrottsförsök på Lagmansgatan

23:27 Polisen kallades till ett pågående inbrott i Råbergstorp. Flera personer hade setts försöka att bryta sig in i en garagelänga. På plats kunde patrullen konstatera att det fanns brytmärken på en garagedörr men att ingen hade kommit in. En anmälan om inbrottförsök blev resultatet.

 Misshandel i centrum.

23:30 Polis kallades till Fristadstorget.  På en restaurang hade två misstänkta gärningsmän kastat ett glas i ansiktet på en kvinna i 20-årsåldern och därefter lämnat platsen.

Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus. Polisen skriver en anmälan om misshandel.

Fullbordat inbrott.

01:05 Polisen kallas till ett pågående inbrott i Valhalla. Enligt uppgifter skulle två personer vara inne i en butik. Patrullen kunde konstatera ett fullbordat inbrott.

Polisen har dokumenterat händelsen och utreder det som stöld genom inbrott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra