Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Åkers Styckebruk, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Åkers Styckebruk, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 30 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under detta tidsspann har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

02:18 Polisen larmades till en adress i Åkers styckebruk med anledning av en bildelsstöld. Någon, eller några, hade stulit de fyra däcken från en parkerad personbil. Inringaren noterade ett aktiverat billarm och såg två personer som lämnade platsen. Polis åkte till adressen men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. En anmälan gällande stöld upprättades. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra