Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Sörmland.

Bjurängsvägen, Malmköping, Södermanlands län

07.03 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 55-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, åtta har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fem har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstanke om drogpåverkan.

01.49 polisen fick samtal från ett vaktbolag som fått inbrottslarm från Bjurängsvägen i Malmköping. Polisen åkte till platsen och då visade det sig att det varit inbrott men ingen misstänkt person var kvar på platsen. Någon har krossat en mindre glasruta i en dörr och därefter öppnat dörren från insidan. Tjuven/-arna verkar ha gått runt i lokalerna för att söka föremål att stjäla, men det är ännu inte känt vad som saknas. Polisen har påbörjat enutredning om stöld genom inbrott utan misstänkt.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om. 

Polisen vill påminna trafikanter om halkrisken med anledning av väglaget. Kör med vinterdäck och med anpassad hastighet så minskar du risken för olyckor.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra