Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Hälleforsnäs, Eskilstuna, Rosstorpsvägen, Skiftinge, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Södermanland, Hälleforsnäs, Eskilstuna, Rosstorpsvägen, Skiftinge, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Natten till Julafton har inte innehållit några större händelser som ännu kommit till polisens kännedom. Patrullerna har kontrollerat fordon, hanterat mindre stölder och bråk samt fyllerier.

Våldsam person omhändertogs

22:00 En person skulle avvisas från en lägenhet i Hälleforsnäs. Mannen blev våldsam och sprayades. Det hjälpte initialt inte men mannan kunde ändå bojas av patrullen.

Mannen är nu misstänkt för hemfridsbrott, olaga hot samt våldsamt motstånd.

Katalysatorstöld i Eskilstuna

23:25 En bilägare ringde in från Rosstorpsvägen i Skiftinge och berättade att bilen lät konstigt när hon hade startat den. Det visade sig att någon eller några hade stulit bilens katalysator.

Polisen skrev en anmälan om katalysatorstöld.

Misstänkt misshandel i relation

01:38 Polisen larmades om misshandel till en adress i västra delen av Eskilstuna. Det visade sig vara ett par som bråkat under kvällen och som anser sig vara misshandlade av varandra.

Polisen skrev en anmälan om misshandel och motanmälan. Ingen person var i behov av ambulans.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra