Karta som med röd fyrkant ramar in Mått Johanssons Väg, Eskilstuna, Stallarholmen, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhhet i polisområde Sörmland.

Mått Johanssons Väg, Eskilstuna, Stallarholmen, Södermanlands län

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåvekan.

00.31 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Mått Johanssons väg i Eskilstuna märkte polispatrullen att bilföraren, en man i 35-årsåldern inte hade skrapat bort isen / imma i tillräcklig omfattning. Detta gjorde, enligt polispatrullen att bilföraren hade dålig sikt vilket ledde till att bilföraren körde osäkert och vingligt. Bilföraren är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik.

00.59 polisen fick ett SOS-larm om brand utomhus i Stallarholmen. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara en bil som brann. Polisen har ingen misstanke om brott.

01.30 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4 i södergående körriktning vid Nyköpings bro. Två personer fördes till sjukhus med ambulans och två andra fick åka polisbil till sjukhuset. Oklart skadeläge. Ingen misstanke om brott.

03.23 polisen fick samtal från en person som berättade att han hade blivit rånad på sin bil strax innan, i Eskilstuna. Den drabbade och den misstänkte hade täffats en tid innan rånet och samtalat. Polisen påbörjade en utredning och spanade efter den tillgripna bilen. Vid 03.40-tiden anträffade en polispatrull den aktuella bilen och den togs i beslag för kriminalteknisk undersökning och sedan återlämnande till ägaren. Det finns ingen formellt misstänkt men polisen har en del uppgifter som kan vara till nytta för utredningen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra