Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Eskilstuna, Rademachergatan, Villagatan, Flen, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Södermanland, Eskilstuna, Rademachergatan, Villagatan, Flen, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00  hanterat ett 35-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen person har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Polisen har inte fått några larm om händelser eller våldsbrott av allvarligare art.

Drograttfylleri i Eskilstuna

22:26 Polisen gjorde en fordonskontroll på Rademachergatan i Eskilstuna. Under kontrollen uppstod misstanke för drograttfylleri för föraren, en man i 25-årsåldern. Passageraren, en kvinna i 30-årsåldern misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk. Bägge fick följa med för kroppsbesiktning och förhör innan de släpptes fria igen.

Misstänkta för drograttfylleri

01:02 På Villagatan i Flen stoppade polisen en bil. Bilens förare, en man i 20-årsåldern, blev misstänkt för drograttfylleri. I bilen fanns också en passagerare, även det en man i 20-årsåldern, som blev misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Bägge frihetsberövades för kroppsbesiktning och förhör innan de släpptes.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra