Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Sörmland. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Sörmland.

Nyköping, Fröslunda, Eskilstuna, Spelande, Dalagatan, Katrineholm, Södermanlands län

07.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.34 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i centrala Nyköping blev föraren, en kvinna i 50-årsåldern misstänkt för  grovt rattfylleri. Hon fick följa med till polisstationen för provtagning och förhör. Hennes körkort omhändertogs efter provtagningen.

01.25 en polispatrull genomförde tillsyn på en bostadsadress i Fröslunda, Eskilstuna med  anledning av mycket högt spelande musik. I sambnad med en tillsägelse i en bostad där det var fest uppstod misstankar om narkotikabrott och en man i 20-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör, misstanken gäller ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav. En tonårsflickas vårdnadshavare kontaktades och underrättades om miljön som hon vistades i.

01.56 polisen fick samtal om att en trafikolycka inträffat på Dalagatan i Katrineholm. Polisen åkte till platsen och det visade sig att det var en A-traktorförare som väjt för ett djur och kört in i en brevlåda och en sten. Föraren fördes till sjukhus med ambulans. Det finns ingen misstanke om brott. Traktorn bärgades.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Mest läst av andra