Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: En sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Flen, Kungsvägen, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Åsa Willsund.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

Fyra gripna i Flen

02:24 Polisen larmades till ett företag på Kungsvägen i Flen med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Via kameralarm hade ett larmbolag noterat tre personer som tagit sig in i företagslokalen och stulit gods, sedan ska gärningspersonerna ha lämnat platsen i en bil.

Flera polispatruller involverades i ärendet. Efter utredningsåtgärder kunde polisen stoppa och kontrollera en bil som misstänktes ha kopplingar till inbrottet. I bilen satt tre män som greps misstänkta för grov stöld.

Efter fler utredningsåtgärder blir även ytterligare en man gripen, han misstänks för medhjälp till grov stöld. Två av de gripna misstänkta för grov stöld är i 25-årsåldern, den tredje är i 35-årsåldern. Mannen som greps misstänkt för medhjälp till grov stöld är i 65-årsåldern.  

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra