Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Nyköping, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Monica Bergström. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

03:04 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Bergshammarsvägen i Nyköping. Föraren, en man i 55-årsåldern, har återkallat körkort. Bilen han körde var inte hans egen. Mannen misstänks för grov olovlig körning samt olovligt brukande.

Förklaring: Olovligt brukande

Ett brott som innebär att någon utan lov använder någon annans egendom vilket medför skada eller olägenhet för den personen, t.ex. att låna någon annans bil och istället för att lämna tillbaks den på utlovad tid använder den ytterligare en vecka.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Mest läst av andra