Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Köpmangatan, Katrineholm, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Köpmangatan, Katrineholm, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 65 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

03:41 Polisen larmades till ett företag på Köpmangatan i Katrineholm med anledning av ett inbrott. Väktare hade fått vetskap om larmet och var på plats där de noterat att ett fönster var borttaget. Polis åkte till platsen. Exakt vad som stulits är inte preciserat i detalj men minst fyra datorer ska ha stulits. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra