Karta som med röd fyrkant ramar in Sundbyholm, Eskilstuna, Salsta, Katrineholm, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Sundbyholm, Eskilstuna, Salsta, Katrineholm, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanlands län. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

23:01 Polisen larmades till Sundbyholm, Eskilstuna, med anledning av en skadegörelse. Enligt larmet ska flera ungdomar ha slagit på en traktor med ett tillhygge. När polisen kom till platsen hölls förhör med vittnen. Efter en sökinsats hittade polisen de misstänkta personerna. Två personer, båda män under 18 år, är misstänkta för olaga hot samt skadegörelse. En av männen är även misstänkt för olovlig körning samt drograttfylla.

01:30 Polisen kontrollerade en bil på eget initiativ, på riksväg 55 i höjd med Salsta, Flen. Vid kontrollen upptäcktes vad som misstänktes vara katalysatorer från andra bilar. Två personer, båda män i 25-årsåldern, greps och anhölls senare misstänkta för stöld.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra