Karta som med röd fyrkant ramar in Mariefred, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Mariefred, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 34 ärenden som rör Södermanlands län.  Nedan följer ett urval:

02:07 Polispatrull fick syn på en personbil med körförbud i centrala Mariefred. Patrullen följde efter bilen som initialt inte verkade vilja stanna, men som inom kort stannade så att kontroll kunde utföras. Föraren, en man i 20-årsåldern, hade vid kontrollen hunnit ställa sig utanför bilen och polispatrullen misstänkte att han hade slängt ut diverse föremål från bilen. Under bilen hittade polispatrull ett vapenliknande föremål. Även andra föremål hittades i närheten av bilen. I bilen anträffades även misstänkt stöldgods. Mannen greps och är misstänkt för vapenbrott och stöld.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2023/januari/24/24-januari-0800-sammanfattning-natt-sodermanlands-lan/

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra