Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Köpmangatan, Eskilstuna, Plogstigen, Strängnäs, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Köpmangatan, Eskilstuna, Plogstigen, Strängnäs, Södermanlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22:34 Polisen larmades om en brand på Köpmangatan i Eskilstuna. En cykel brann utomhus. Inga rapporterade personskador. Händelsen utreds som skadegörelse, det finns ingen misstänkt.

23:22 Polisen larmades till Plogstigen i Strängnäs med anledning av en befarad arbetsplatsolycka. En man hade skadat sig i samband med arbetsutövning. Mannen ska ha fått en pelare över ena benet. Han var vaken och talbar men fördes till sjukhus med ambulans. Han är i 35-årsåldern. Händelsen utreds som en arbetsplatsolycka. Mannen har inte hörts av polis ännu, det ska göras senare.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...