Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser.

Trosa, Gärdesgatan, Vasavägen, Katrineholm, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden som rör Södermanlands län. En person har gripits (se nedan). Åtta personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

23:11 Polis larmades till en bostad i Tomtaklint, Trosa, med anledning av bråk inomhus. När polis anlänt till platsen greps en kvinna i 20-årsåldern, misstänkt för misshandel i relation. Målsägande, en man i 35-årsåldern, fick följa med ambulans för en kontroll. 

02:38 Polis beordrades till Gärdesgatan/Vasavägen i Katrineholm med anledning av en trafikolycka. När polispatrull anlänt visade det sig att en bilist fått vattenplaning, kört på en trafikskylt och in i en trädgård. Det finns inga uppgifter om personskador och ingen misstanke om brott.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, viltolyckor utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra