Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser.

Nybyvägen, Eskilstuna, Fristadsgatan, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. Fyra personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

22:11 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Nybyvägen i Eskilstuna med anledning av en singelolycka. Två personer befann sig i bilen och båda två fick följa med ambulans till sjukhus för en kontroll. En bärgare kallades dit då bilen stod trafikfarligt. Det finns ingen misstanke om brott.  

01:20 Polis larmades till Fristadsgatan i Eskilstuna med anledning av att en inringare hört två höga smällar. När polis anlänt till platsen söktes ett större område av men inga tecken på brott har identifierats. Insatsen avslutades strax efter klockan 02. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott, viltolyckor utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra