Karta som med röd fyrkant ramar in Hällby, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser.

Hällby, Eskilstuna, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. Fyra personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01:10 Polis larmades till E20 utanför Hällby, Eskilstuna, med anledning av en stillastående bil i höger körfält. När polis anlänt till platsen fanns ingen förare kvar. En bärgare kallades dit. En anmälan om smitning från trafikolycka kommer skrivas. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, mindre viltolyckor, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra