Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Dennis Johansson Strömberg. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Dennis Johansson Strömberg.

Brandkärrsvägen, Nyköping, Stavsjö, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 30-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits eller omhändertagits för berusning/ordningsstörning. En person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. Det ärende som sticker ut:

02:33 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Brandkärrsvägen i Nyköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska det brinna i en lägenhet i ett flerfamiljshus. När polispatrull anlänt till platsen visade det sig att det brunnit i en strömbrytare i ett badrum. Räddningstjänsten ventilerade bort röken och det finns ingen misstanke om brott.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolycka utan personskada samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

* När det gäller den försvunna mannen i Stavsjö, se separat notis. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra