Karta som med röd fyrkant ramar in Brunnsgatan, Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Johnny Gustafsson.

Brunnsgatan, Nyköping, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. Två personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

06:41 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Brunnsgatan i Nyköping med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en personbil ha kört in i ett träd. När polis anlänt till platsen visade det sig att föraren, en man i 60-årsåldern, fått följa med ambulans till sjukhus. Frågor om skadeläget hänvisas till sjukvården. Det finns i nuläget ingen misstanke om brott.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra