Karta som med röd fyrkant ramar in Råby, Rekarne, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Johnny Gustafsson.

Råby, Rekarne, Eskilstuna, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. Tre personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

23:23 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på länsväg 723 utanför Råby Rekarne, Eskilstuna, uppstod misstanke om drograttfylleri, grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott (innehav) mot föraren. Mannen i 25-årsåldern fick följa med för ytterligare provtagning samt förhör. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra