Karta som med röd fyrkant ramar in Yxtaholm, Flen, Vasavägen, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Yxtaholm, Flen, Vasavägen, Eskilstuna, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits eller omhändertagits för berusning/ordningsstörning. En person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

22:16 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 55 utanför Yxtaholm, Flen, med anledning av en trafikolycka. Två personbilar ska ha kolliderat med varandra och den ena bilen ska ha hamnat i diket. När polispatrull anlänt till platsen blev den ena föraren, en kvinna i 65-årsåldern, misstänkt för rattfylleri. Hon fick följa med polispatrull för ytterligare provtagning samt förhör. Det finns inga uppgifter gällande eventuella personskador.  

02:12 Polis och väktare larmades till ett café på Vasavägen i Eskilstuna med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. När patrull anlänt till platsen fanns ingen misstänkt gärningsperson kvar. Hundpatrull gjorde ett spårningsförsök men utan resultat. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. Det är oklart vad stöldgodset bestått av. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor utan personskador (rådjur) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra