Karta som med röd fyrkant ramar in Lohegatan, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Lohegatan, Eskilstuna, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 90-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

23:14 Polis larmades till Lohegatan i Eskilstuna med anledning av att en inringare hört höga smällar. När polis anlänt till platsen anträffades skotthål genom ett fönster till en frisörsalong. Området spärrades av och en kriminalteknisk undersökning har genomförts under natten. Ingen person skadades i samband med händelsen och det finns i nuläget ingen gripen. Polis har pratat med vittnen och en anmälan om grovt vapenbrott samt mordförsök har skrivits. 

02:34 Polis larmades till en bostad i Eskilstuna med anledning av bråk på adressen. När polis anlänt till platsen greps en man i 45-årsåldern misstänkt för misshandel i relation samt barnfridsbrott. Målsägande, en kvinna i 45-årsåldern, ska inte ha varit i behov av ambulansvård. Den gripne mannen har under söndagsmorgonen anhållits av åklagare. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om viltolyckor, trafikbrott, fylleri, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra