Karta som med röd fyrkant ramar in Vagnhärad, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här följer en enstaka notis från natten.

Vagnhärad, Södermanlands län

01.29 Larm om brand i en mindre byggnad i Vagnhärad. Huset övertänt och misstanke om att en person som kan ha funnits i bostaden som har blivit kvar. Oklara omständigheter kring hur branden startat och en förundersökning gällande mordbrand och mord inledd för att kunna utreda omständigheterna. Ingen misstänkt i nuläget. Räddningstjänst och polis kvar på platsen. Huset och platsen avspärrad för teknisk undersökning. 

UPPDATERING:

I nuläget finns ingenting som konkret tyder på att brott begåtts med uppsåt. Syftet är att klarlägga orsaken till branden. Rubricering kan komma att ändras eller tas bort helt i takt med att förundersökningen pågår. 

UPPDATERING kl. 13.10.

Anhöriga till den person som var boende i fastigheten har underrättats om händelsen och att en avliden person anträffats i brandresterna. Slutlig och definitiv identifiering kommer fastställas så snart detta är möjligt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra