Karta som med röd fyrkant ramar in Årby, Eskilstuna, Sillekrog, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Årby, Eskilstuna, Sillekrog, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanlands län.

23:41 inkom samtal om en misshandel i Årby i Eskilstuna. En förbipasserande ska ha kommit i kontakt med en man som blivit påhoppad och slagen av flera gärningspersoner. Gärningspersonerna ska redan ha avvikit när inringaren hittade den drabbade mannen. Målsägande ska även blivit rånad på flera tillhörigheter. Det finns inga uppgifter om allvarliga skador. Polisen har upprättat en anmälan om rån. Ingen är i nuläget misstänkt.


00:57 får polisen kännedom om en trafikolycka mellan flera bilar på E4 strax söder om Sillekrog. En av de inblandade fordonen saknade förare när blåljuspersonal var framme vid platsen. Det rådde även totalt trafikstopp under en tid efter olyckan. Ingen av de drabbade behövde följa med ambulans. Samtliga tre bilar behövde bärgas från platsen. En anmälan om framkallande av fara för annan har upprättats.

Mest läst av andra