Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Svista, Eskilstuna, Gustavsborgsvägen, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Svista, Eskilstuna, Gustavsborgsvägen, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 70-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

01:14 Polis larmades till Svista, Eskilstuna med anledning av ett inbrott i en container. När polis anlänt till platsen visade det sig att tjuven/tjuvarna sågat upp ett hål i en container och stulit elverktyg och lasrar. Ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar vid brottsplatsen och en anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas.

02:30 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Gustavsborgsvägen i Eskilstuna uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för ytterligare provtagning samt förhör. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor med rådjur och vildsvin, trafikkontroller samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...