Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Strängnäs, Lunda, Eskilstuna, Hamngatan, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Södermanland, Strängnäs, Lunda, Eskilstuna, Hamngatan, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 35-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen har gripits. Två  personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Bil av vägen på E20, Strängnäs

03:39 Polis och räddningstjänst larmades till en singelolycka på E20 Lunda. En bil hade enligt uppgift sladdat av vägen. Föraren kunde inte öppna dörren för att komma ur fordonet.

Föraren fick hjälp att komma ut samt transport i ambulans för vård av lättare skador.

Bilen bärgades från platsen och polisen misstänker inget brott.

Gapig och hotfull man blev bojad i Eskilstuna

04:10 Polisen larmades till Hamngatan i Eskilstuna. En man gapade och skrek hotfullt  åt personal på ett hotell där mannen hyrt ett rum.

Polisen frihetsberövade mannen som belas med handbojor. Patrullen misstänkte att mannen var drogpåverkad så ett beslut togs om husrannsakan i hotellrummet.

Mannen är nu misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk, narkotikabrott innehav av normalgraden, olaga hot samt brott mot knivlagen.

Han omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusad.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra