Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Aspaleden, Oxelösund, Malmköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Södermanland, Aspaleden, Oxelösund, Malmköping, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Misstänkt olovlig körning slutade i diket

00:33 Polis och räddningstjänst fick ett SOS-larm om en trafikolycka på Aspaleden i Oxelösund. En bil hade setts ligga i ett dike mot en lyktstolpe.

I bilen fanns två kvinnor i 30-årsåldern. Passageraren var initialt inte kontaktbar men var vid avfärd till sjukhus vaken och talbar.

Föraren misstänks för grov olovlig körning samt drograttfylleri och fick därför följa med för provtagning. Bilen bärgades som skrot då taket hade klippts av för att säkert kunna ta ut den skadade passageraren.

Halkan håller i

06:45 Trafikproblem på riksväg 55. Ska vara mycket halt i trakten av Malmköping. Påverkar förmodligen framkomligheten negativt.

Man kan generellt utgå från att det är halt ute på vägararna. Håll därför avstånd till framförvarande bil och anpassa hastigheten till underlaget.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra