Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Gillbergavägen, Eskilstuna, Barva, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Södermanland, Gillbergavägen, Eskilstuna, Barva, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 70-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen person har gripits. 16 personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten. Dock har det varit ett större antal alkoholrelaterade ärenden som upptagit stor del av patrullerna arbete.

Drograttfylleri på Gillbergavägen i Eskilstuna

04:12 En polispatrull gjorde en rutinmässig fordons och förarkontroll på Gillbergavägen i Eskilstuna. Under kontrollen uppstod misstanke om drograttfylleri.

Föraren, en man i 40-årsåldern, togs med för provtagning. Han är misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. En passagerare, en man i 45-årsåldern blev misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk och fick också följa med för provtagning och förhör.

Brand i Bygdegård

06:17 Polis och räddningstjänst larmades till Barva Bygdegård med anledning av en brand i byggnad. Det visade sig brinna i en mindre byggnad där det brukar säljas biljetter. 

Polisen har dokumenterad platsen och skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Inga personskador.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra