Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Strängnäs, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Södermanland, Strängnäs, Eskilstuna, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 75-tal ärenden som rör Södermanland.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Misshandel i Strängnäs

22:31 Polisen larmades till en nattklubb i Strängnäs. En påverkad kvinna hade misshandlat två personer och polisen tillkallades av ordningsvakter.

När polisen kom till platsen för att ta över gripandet blev kvinnan utåtagerande och blev belagd med handfängsel och spotthuva samt fotfängsel.

Kvinnan, som är i 20-årsåldern, tog in som en LOB (Lagen om omhändertagande av berusad), men är också misstänkt för ringa misshandel.

Spelade hög musik och var hotfull

03:50 Polisen larmades till en adress på söder i Eskilstuna. I en lägenhet spelades det hög musik och en granne påpekade detta och det blev tyst. Därefter började det om och när grannen återigen klagade hade den misstänkta personen en yxa i handen. Ingen skadades och polis tillkallades.

 Mannen, som är i 50-årsåldern,  kunde gripas utan tumult misstänkt för olaga hot.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra