Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Slottsgatan, Nyköping, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Södermanland, Slottsgatan, Nyköping, Eskilstuna, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 55-tal ärenden som rör Södermanland.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Skadegörelse på lekplats

00:41 Polisen larmades till en lekpark på Slottsgatan i Nyköping. Ett antal ungdomar var av oklar anledning upptagna med att förstöra på platsen.

Polisen grep tre barn under 15år, en flicka och två pojkar. Dessa kördes hem till vårdnadshavare och anmälningar enligt socialtjänstlagen upprättades.

Viltet rör på sig

05:35 En viltolycka inträffade på E20 utanför Eskilstuna. En utter hade tagit sig upp på körbanan och blivit påkörd. Uttrar tillhör det som kallas statens vilt och ska lämnas in till polisen. Ingen person skadades.

Detta var en av fem olika viltolyckor denna morgon. Viltets tider och arbetspendlarnas stämmer väl överens den här tiden på året så se upp därute. Kom också ihåg att hålla avståndet till framförvarande bil samt att märka ut platsen om olyckan är framme.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra