Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Skiftinge, Vårvägen, Gnesta, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Södermanland, Skiftinge, Vårvägen, Gnesta, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 70-tal ärenden som rör Södermanland.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Bilbrand i Skiftinge

23:49 Polis och räddningstjänst larmades till Vårvägen i Skiftinge med anledning av en bilbrand. Det visade sig vara tre bilar som en inringare hade sett börja brinna.

Polisen fick inte upp något spår omedelbart. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades.

Vikten av allmänhetens vakna ögon är stor. När konstaplarna har färska uppgifter om pågående brott är möjligheterna att lösa brott oerhört mycket bättre.

Misshandel i Gnesta

06:30 Polis och ambulans larmades till en adress i Gnesta med anledning av en att en person hittats misshandlad i sitt hem. Enligt uppgift hade en okänd person brutit sig in i bostaden och misshandlat målsäganden. Den drabbade fördes med ambulans till sjukhus.

En anmälan om grov misshandel är upprättad.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra