Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Torpsvägen, Oxelösund, Södermanlands län

Sedan klockan 22:00 igår kväll har polisens regionledningscentral hanterat ett tjugotal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits för brott. En person har omhändertagits för provtagning på grund av misstänkt påverkan av narkotika. De ärenden som har hanterats har varit av rutinkaraktär och inga allvarliga brott har kommit till polisens kännedom.

04:43 Polisen larmades till Torpsvägen i Oxelösund efter att en väktare hade upptäckt ett inbrott på en skola. Någon/några verkar ha tagit sig in genom ett fönster och tillgripit gods från låsta skåp i ett klassrum. Polisen har gjort en brottsplatsundersökning. Det finns ingen misstänkt, och det är ännu inte känt vad som har stulits.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra