Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Ägirgatan, Eskilstuna, Södermanlands län

Sedan midnatt mot lördagen har polisens regionledningscentral hanterat 56 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits för brott. Sju personer har omhändertagits för berusning, påverkan av narkotika, psykisk ohälsa eller med anledning av handräckning. De flesta ärenden är av rutinkaraktär. En del gäller fylleri och andra mindre allvarliga ärenden i krogmiljön.

02:38 Polisen larmades till Ägirgatan i Eskilstuna med anledning av ett misstänkt inbrott i ett garage. Boende larmade polisen när de sett att ett fönster till garaget var uppbrutet. Ingen person fanns kvar på platsen. En cross, grafikkort och verktyg saknades från garaget. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Det finns ingen misstänkt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra