Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Abborrberget, Strängnäs, Södermanlands län

Idag onsdag kommer presstalespersonen att vara i tjänst mellan 07-15. Därefter kommer pressnumret att besvaras av personal vid regionledningscentralen i mån av tid -som vanligt när ingen presstalesperson är i tjänst.

Under natten mot onsdagen har polisens regionledningscentral hanterat 44 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av narkotika eller av annan anledning.

22:34 Polisen larmades till området Abborrberget i Strängnäs med anledning av ett rån. En man i 65-årsåldern hade stämt träff med en person när flera, för honom, okända personer dök upp. Personerna tvingade av honom bankkort och kod. De tvingade honom även att föra över pengar via betaltjänsten Swish. Mannen kom inte till fysisk skada.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra