Karta som med röd fyrkant ramar in Malmby, Flygfält, Strängnäs, Åkers Styckebruk, Tegelbruksgatan, Torshälla, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Malmby, Flygfält, Strängnäs, Åkers Styckebruk, Tegelbruksgatan, Torshälla, Eskilstuna, Södermanlands län

Sedan 22:00 igår kväll har polisens regionledningscentral hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. Två personer har omhändertagits.

20:34 Polisen larmades till Malmby flygfält mellan Strängnäs och Åkers styckebruk med anledning av försök till personrån. En man i 40-årsåldern befann sig på platsen där han hade stämt träff med en person. En person dök upp som avtalat men även flera andra personer anslöt till platsen. Målsäganden blev slagen och sparkad men lyckades ta sig från platsen i sin bil utan att bli av med någonting. Målsägande fick lindriga skador men behövde inte uppsöka akutsjukvård. Polisen utreder om det finns ett samband till rånet som skedde igår på Aborreberget i Strängnäs. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som har uppgifter att lämna som kan sättas i samband med rånen.

-

05:04 Polisen larmades till Tegelbruksgatan i Torshälla med anledning av ett rån. En man i 35-årsåldeen hade åkt taxi från Eskilstuna tillsammans med en för honom okänd man. När han gick ur taxin blev han slagen av den okände mannen som också tog hans plånbok. Mannen ska ha somnat på gatan och ringde polisen när han vaknade klockan fem. Patrullen skjutsade mannen till sjukhuset då hans näsa verkade vara bruten. En anmälan om rån är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänk. Rånet ska ha inträffat någon gång mellan 02:30-03:30. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra