Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Västra Fredsgatan, Mejerigatan, Vagnhärad, Länna, Strängnäs Kommun, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har mellan klockan 22 och 06 hanterat 39 ärenden. En person har gripits, se nedan. Fyra personer har frihetsberövats i samband med misstankar om rattfylleri, eller berusning.

22.29 Polisen fick samtal om en bilstöld och efterföljande trafikolycka i Katrineholm, vid rondellen där Västra Fredsgatan och Mejerigatan möts. Polis kom dit och kunde gripa en man i 25-årsåldern. Han ska ha stulit en bil. Ett vittne ska ha sett detta och kört efter i en annan bil. Den gripne ska ha försökt preja den efterföljande bilen, vilket slutade med en krock där båda bilarna blev stående. Ingen skadades i krocken. Den gripne mannen är i misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel, försök till grov misshandel, vårdslöshet i trafik, drograttfylleri, olovlig körning och narkotikabrott. Han blev anhållen under natten efter beslut av åklagare.

23.23 Polisen kontaktades om en trafikolycka i höjd med tågstationen i Vagnhärad. En bilist hade kört ner en vägskylt. En krockskadad bil fanns i närheten, men ingen förare. Polisen skrev en anmälan om smitning från trafikolycksplats.

02.19 En lastbilschaufför berättade för polisen att han hade krockat med en älg. Det var på riksväg 55 i höjd med Länna bruk, Strängnäs kommun. Krocken orsakade inga personskador. Älgen skadades och polisen larmade ut en eftersöksjägare.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra